att träffa föräldrar

Räknar på fingrarna och inser att det var åtta år sen jag träffade någons föräldrar. ÅTTA ÅR! Det är en tredjedel av mitt liv. Och idag ska jag få träffa hennes familj. Herre. min. gud. 
 
Jag försöker tänka på att jag brukar gå hem hos föräldrar. Jag brukar se mina vänners päron som mina häng och det har hänt X antal gånger att jag hängt med föräldrarna medan kidsen varit borta. Kanske främst för att jag älskar att hänga över generationerna. Jag har så att säga extremt svårt för när folk ser min ålder och därmed väljer bort mig. Som att en inte kan prata/umgås/skratta för att en inte delar samma årtal. Löjligt. 
 
 
Men att träffa sin kärleks föräldrar. Det är något helt annat, något fint och stort. Ni kan väl bara hålla tummarna för att jag inte blir stressad, pratar om onödiga saker eller får för mig att stoppa in min egen knytnäve i munnen. (hände första gympalektionen på gymnasiet...)
 
Googla på "meeting the parents", 99% av bilderna föreställer vita, vackra, heteronormativa par. Och så denna. 
 
 
1 kommentar
rebbe

Ulla måste saboterat din uppväxt rejält! Måste typ varit Ulla har en rumpa sångerna eller så kanske det var dubbel beckys av knipsade slang! Som ställde till det!