låt till ryssland

Lagom till att OS packat ihop och avslutats så inser jag ju vilken låt som borde spelats om och om igen runt om i Ryssland. Oavsett om det är OS eller ej, tryck på play och låt den gå dygnet runt! Det är en exemplarisk låt som skriven direkt till Putin och henoms lakejer. Personerna som ansåg att det var en vettig lag att instifta om att en inte får sprida "homosexuell propaganda till minderåriga" - den här låten är till er: 
 
 
Så, nu ska jag måla naglarna i regnbågens färger. Kampen tar ju liksom inte slut för att OS slutat och fantastiska Emma Green Tregaro tvingats måla naglarna i rött.  
#1 - rebbex

I Sverige sprider man inte propaganda utan bränner om personer ofta under tortyr där unga tjejer i gymnasier åldern springer och tror dom kåtar upp gubbarna men i själva verket används hjärn teknik alltså fjärr styrning man kan byta hur många gånger som helst ta bort varenda kotte och ändå byta sida. Den berömda penis frakturen är ju en välkänd låt men varför ska ritta och Henke bistämma din livs kamrat när du själv vet din vilja?