sexualupplysare och bokälskare

lycka i ett nötskal

Publicerad 2013-08-29 15:16:06 i kärlek,

Ibland kan lycka vara något så enkelt som att ha Håkans senaste skiva på högsta volym och grädda pannkakor i två stekpannor samtidigt som en ska äta tillsammans med sin partner framför några avsnitt av L Word. Bara vetskapen om att hon är här, hos mig och med mig, att vi inte har något tåg att passa - eller ett datum för när vi inte längre ska ägna dagarna åt varandra, gör mig lycklig. Kanske är det rena dumheter, kanske är det förträngning, kanske är det bara trams. Jag kallar det nog för lycklig kärlek. Och vem fan vill ha ett stoppdatum på vansinnig kärlek och hjärtdunk? Ingen vill det. 
 
I några dagar framöver kommer det bara vara vi och dagarna ska ägnas åt att hångla, fnissa, L Word, träffa mina vänner och familj, cupcakes, fniss och ännu mer bokmaterial. Vem behöver åka bort på semester när en kan barrikadera sig i sitt eget hem med sin kärlek och lite mat? 
 
Kan det vara så att jag faktiskt vid en ålder av tjugofyra år upptäckt vad kärlek är på riktigt. Vem vet egentligen det? Jag har nog upptäckt en del av det i alla fall. Kommit så nära krysset på skattkartan en kan. Och hittat det danskarna använder som kärleksord, min alldeles egna skatt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela