ni vill veta vart jag köpt min nya tröja

- först kanske ni ser det översta ordet och tänker: vad kul att hon har gjort en Glee och skrivit på sin tröja vad hon identifierar sig som! och vad brun hon ser ut i den färgen!
- och sen kanske ni läser resten av orden och tänker: woho! HAPPY PRIDE!! heja!
- fast sen tänker ni nog steget längre och fattar att detta bara är en ball tröja som visserligen uppmärksammar och peppar hbtq-personer, och att Pride är en himla fin vecka. men att kampen faktiskt pågår varje dag, året om. 
 
såklart att ni tänkte så. puss!
 
1 kommentar
Rebbe

Jo visst är det för sex forskare homosäljare sist men inte minst utpressare När den rörelsen är så lätt att ta bort så finns det ingen anledning att ha den mer än att genus ska stjäla skatte betalarnas pengar!
Kul att se att dom flesta på genus verkar gå och pippa vem dom vill men inte ställer upp på resten av samhället! Kul att du ser det som en kamp varför blir du inte homo själv då? Fast det måste varit kul för Schmitt och andra vett om att eran grupp planerade hans avgång redan 2002
fast det blev ju en finn avgång med personliga stjäl. kul för homosarna och veta att veta det är eran grupp som förstör deras liv gratis!
fast kanske är musik sexuell något får dig en av dom värsta stillarna tär hårt på nerverna. hoppas du får kul med hemlich.