onani på recept

Det här med att en känner sig kåtare och mer sugna på sex under mens - kan en ju tycka krocka lite. Fast det är ju så för väldigt många. I samband med att blodet strömmar till, kommer även kåtheten! En del ligger lite extra med sin partner, andra går loss bland leksaker och ytterligare andra har bra munstycke i badrummet och tar en extra lång dusch. 
 
Och jag undrar hur lång tid det kommer ta innan en börjar ge onani på recept? När Hysteria var en sjukdom så skulle "botas" genom att uppnå ett exalterat tillstånd med hjälp av massage på klitoris ---> orgasm. 
- Hysteria var en hitte-på-sjukdom som inkluderade i princip alla känslor som en människa kan ha men som kvinnor inte fick ge utlopp för. Det vill säga "starka" känslor som glädje, ilska, trötthet, huvudvärk, irritation, aggression, engagemang, pepp osv osv. 
 
 
Men är det bara jag som tycker att dom klassiska tipsen mot mensvärk är lite lama och uttjatade:
- ta en joggingtur! Endorfiner är bra för magen och kroppen! - ja visst, men vem fan orkar jogga när en vill dö av mensvärk?
- värm en rispåse och lägg på magen - mmm, det funkar. Men om en inte har någon? Min är dessutom bränd pga överanvändning. Och luktar svagt av popcorn och hö? 
- ta en varm dusch och sikta vattnet mot magen - ja jo, det går ju. Men det kanske vore ett bättre tips att förklara att en ska ändra strålen till en hårdare variant och rikta mot klitoris?
- ät receptfria tabletter/värktabletter/växtbaserade tabletter/örter/grus - tabletter och medicin är en djungel. Och det är alltid något en inte tål, inte vill äta eller som bara funkar på en liten skara människor
 
 
 
När vi alla vet att det vettigaste tipset är att onanera? Det är skönt, kroppen mår bra, själen blir lycklig, en får njuta + att hormoner frisätts, endorfiner kickar in och som i sin tur leder till att kroppen reagerar genom att värken minskar. Kroppen blir glad + du blir glad + orgasmer är skönt! Orgasmer är ju iofs alltid skönt och bra för kroppen - men extra snällt mot kroppen och värken under mensveckan. Så skippa de klassiska huskurerna.
 
 
Känner ett starkt behov av att komma in på någon ny arena och sprida denna kunskap! Där har vi ett mission för september.