sexualupplysare och bokälskare

tema: rosa små hjärtan

Publicerad 2013-08-24 11:40:00 i kärlek,

 
Jag vet att den här bilden ska vara lite rolig, på gränsen till töntigt tokig med små ditklistrade hjärtan tack vare photo booth. Men det är ungefär så jag känner mig. Om någon skulle få för sig att fota min aura, så skulle min avbild bli exakt sådär. Jag fumlar, tappar saker och går in i stillastående möbler. Min hjärna är till bredden fylld med tankar av henne och hon är den enda jag tänker på om dagarna. 
 
För första gången på flera år är jag numera med och pratar om relationer, inte i egenskap av "expert", "faktanörd" eller "upplysare" - utan för att jag är del av en relation. Min position som den roliga singeln som alltid ville dela med sig av skvaller, har omvandlats till en fnissig fjortonåring med rosiga kinder. Och jag har saker att säga som folk i relationer säger. 
 
Och jag njuter. Av att vara en del av relationssnacket, av att vara upptagen, av att vara hennes, av att hon är min, av att det är vi, av att skriva fyra sidor dagbok om dagen som jag fyller med hjärtan och fniss. Av att jag träffat den som mitt hjärta svarar till.
 
Och då spelar det faktiskt ingen roll att folk på fb fått nog över våra gulliga bilder, att vännerna himlar med ögonen för att jag fnissar mer än jag pratar, eller att individer tröttnat på allt gulligt. När en befinner sig i kärlekens famn blir en en tönt. Och som jag trivs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela