sexualupplysare och bokälskare

vem är hon?

Publicerad 2013-08-15 19:10:00 i kärlek,

Hur beskriver en en annan människa som en klickat med? Egentligen borde det vara det absolut mest självklara i världen och det borde komma automatiskt. Men det enda jag vet och verkligen känner är att hon fått en plats hos mig, i mitt liv och i mitt hjärta.
 
Men vem hon är? Ja, den mitt hjärta svarar till. Om det ska sammanfattas i en enda mening. I en längre beskrivning skulle jag kunna skriva hur långt som helst. Ungefär 37 sockerdricka-dikter om dagen och några romaner om några år. 
 
Hon är lugnet, harmonin och en stilla bris. Hon är exakt allt det jag inte är. Medan jag har temperament som en aktiv vulkan, är hon mer som en lugn flod. Sådär så det hoppar och far. Hon är fniss, rodnande kinder och en blick som gör mig lugn. Det finns en trygghet hos henne och en känsla av att allt bara löser sig. En ro, vila och upplevelse om att allt inte alltid behöver gå i hundraåttio. Min färgkodade kalender tycks inte lika viktig när vi umgås. Tiden stannar och min behov av att strukturera och schemalägga mina dagar försvinner. När jag är med henne spelar bara hon roll. Och vi. Att vi är ett VI är det enda som betyder något. 
 
Hon skapar fyrverkerier i min själ och gör så det svartnar för mina ögon. Känslor som enbarts beskrivits i Veckorevyn under mitten av 90-talet, kan jag nu lägga till upplevda händelser i mitt eget liv. När hon håller en hand runt min käke och samtidigt kysser mig, upphör resten av världen. En bomb skulle kunna slå ner, men jag skulle ändå inte märka något. För det är bara henne jag ser. Det är hon jag ser, känner, och vill vara med konstant. 
 
Kampen mot klockan och den där känslan av att jag hela tiden måste göra något, prestationsångesten som ständigt brukar närvara och behovet av att åstadkomma något försvinner när hon är med mig. Begreppet att "bara vara" har äntligen fått sin rätta betydelse och en plats även i mitt liv. 
 
Hon har fått mig att öppna upp en dörr till mitt hjärta. Rivit ner muren runt mitt allra innersta och fått mig att förstå att kärlek finns. Att kärlek i allra högsta grad existerar och när det skapas mellan rätt personer, att det är det allra vackraste som finns. 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-08-19 16:49:50

Men guuud så jävla fint <3<3<3 Glad för dig. Tycker du beskriver det så jävla bra och just den där biten med "att hon håller i din käke och kysser dig" gav mig gåshus. Vet PRECIS vad du pratar om. Det där svartnandet och att bara VI existerar. Så jävla magiskt. Fan vad fantastiskt!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela