1a december - Vem är jag?

Caro Wikbro Carlén. Det finns så mycket olika egenskaper och fack som jag definierar mig själv med. Detta trots att jag själv föraktar fack-systemet och människor som "mår bra av att veta vad andra människor är", så är det en sorts förenklad version av individen. Så vi kör på den. 
 
Bas-fack: Feminist, hobby-vegeterian, tillsammans med en tjej, från Stockholm, lejon. Har en stor fantastisk stjärn/regnbågsfamilj där väldigt många ingår. Hjärtat sitter på vänster sida och jag röstar med det istället för plånboken. 
 
Intressen: älskar att läsa böcker, sexualpolitiskt aktiv och min stora passion är att resa. Bakning ligger mig varmt om hjärtat och vill ständigt hitta på nya recept. Jag gillar att yoga och att sola. Att diskutera med vettiga människor (som inte nödvändigtvis behöver ha samma åsikter) är bland det bästa jag vet - när det blir givande åt bägge håll. 
 
Brinner för: kunskap! Jag älskar att lära mig nya saker och sprida detta vidare. Att föreläsa och utbilda inom sex och samlevnad där jag ser hur den kunskap jag bär på - går in hos mottagarna: det är bland det vackraste och bästa jag vet. Att sprida kunskap om kroppen, genus, normer, sex, könssjukdomar och preventivmedel - är min största passion såvä yrkesmässigt som personligt. Jag är alltid redo för detta! 
 
Egenskaper: bra humörsvängningar, nära till skratt och drar mig inte för att käfta. Det här med att alla har lika värde - ska en alltid käfta för, i alla situationer. Tycker om att planera och strukturera i färgkoder, men har ett hem i kaosform. Gillar att skämma bort mina nära och älskar att planera middagar/fika/fester/häng - men blir sur när folk inte håller osa-datum...
 
Mina mål: att alltid vara så lycklig som jag är nu, få ner hälarna helt i "stående hunden", få ett eget radioprogram, skriva böcker, föreläsa regelbundet och träffa kids från hela landet. Att få titeln sexolog och etablera mig mer. Att ses som expert. Att skaffa en mops som kommer heta Frans! Att jag ständigt ska utvecklas, lära mig mer och få ut all kunskap till människor på olika sätt. 
 
Tycker om: att hångla med min tjej, hänga med mina vänner, fastna i en riktigt bra bok, att planera och genomföra en resa, sola länge, äta god mat, köpa lyxiga bakverk, hänga i nya bokhandlar i flera timmar, hitta nya resmål där jag trivs och vill återkomma till, Harry Potter, hänga med la familia, ha lov. 
 
 
Tycker att dessa punkter sammanfattar mig ganska bra. 
 
0 kommentarer