att vara gräsänkling

Vad gör ni när ni blir gräsänklingar? När er partner packat sitt pick och pack för en dag, en helg, hela tio dagar, eller ännu längre tid? Vad kan en göra och vad borde en göra? 
- jag inledde processen genom att tänka bort allt plugg både i går kväll samt nu på morgonen. Istället ägnade jag all min vakna tid åt att titta på henne, fnissa, hångla, kolla film och bara vara. Sämsta sättet att inleda en period som gräsänkling måste vara att stressa fram kvalitetstid. 
 
Min plan under kommande tid som gräsänkling är att bära mycket svart, använda parfymerad tvål vid varje duschtillfälle, smeta på mig lotions från Victoria Secrets morgon och kväll - kommer således dofta som en blandning av rostad kokos/fransk blomsteräng och mogen fruktkorg. Utöver detta ska jag äta mindre kött, lyssna på podcasts hon inte gillar samt passa på att träna mycket. Behöver alla sorters endorfiner jag kan komma åt. 
 
 
Saker jag ska försöka undvika är: böla för mycket och istället ägna mig åt bra saknad. Någonstans vet jag ju att det är bra att sakna varandra. Jag peppar alla som frågar om distansförhållanden och plugg/jobb på annan ort - för människor behöver vara ifrån varandra. Vi behöver space, egentid, hänga med oss själva och sakna. Jag tror verkligen på det. Samtidigt som jag kan ha dagar då jag mår som en vissen tulipan för att min kärlek hänger i en annan stad. Är inte livet härligt dubbelt ibland?
 
Dessutom minns jag ju den där fantastiska känslan som kommer någon dag innan vi ska ses igen, och jag vet att jag kommer att hänga på en station, innan jag äntligen får möta hennes blick igen. Kasta mig i hennes famn, känna hennes doft och lena kind mot min. Och vet ni, den där första kyssen efter att ha varit ifrån varandra - den är fan värd all saknad. 
0 kommentarer