varför äta p-piller som flata?

Ja ni, det kanske är en ganska bra fråga? Jag har som sagt ätit p-piller i snart tio år och lever nu i en samkönad relation. Samkönad relation innebär att det är två av samma kön som lever i en relation tillsammans. Andra benämningar är likkönade eller enkönade. En kan välja att kalla sig lite vad en vill, om en nu ens vill kalla sig för något. 
- för att konkretisera: det kan inte bli några barn när vi knullar. 
 
Så varför äter jag då p-piller? Den enkla förklaringen är att jag inte vet hur min kropp fungerar utan dessa piller. På både gott och ont. Jag började äta när jag var mitt i min pubertet (15 år) och har vant mig vid vad pillrena och alla hormoner gör med min kropp. Så jag vet inte hur min kropp reagerar eller skulle må utan dessa piller. Många tycker nog att detta är läskigt, skrämmande och att jag phuckar upp kroppen. Men jag tänker att så länge jag bara mår bra av det jag stoppar i mig, så är det ju bra. Då känner jag inte för att ta bort pillrena endast för att jag slutat ligga med kuk-bärare, och få tillbaka allt som hände innan jag började med pillrena. 
 
Så känner jag nu, men vem vet? Jag kanske ändrar mig efter att ha läst någon rapport eller dylikt? Eller tröttnar på att stoppa kroppen full med jox (som inte är skadligt för kroppen om en vet vad en tål och inte tål). Fast just nu vet jag vad min kropp mår bra av och vad den inte gillar. Och jag har haft god kontakt med läkare och barnmorskor genom åren, så jag vet att jag inte utsätter min kropp för något skadligt. 
 
 
Men det handlar också om att lära känna sin kropp och verkligen ta reda på vad som hänt tidigare i släkten, vad en tål och känna efter om en nu börjar ta någon form av preventivmedel. Jag har ju fått lära känna min kropp med hjälp av piller, men det kanske är snäppet bättre att göra det innan, men så ser det ju inte ut för alla. 
 
 
p-piller preventivmedel
2 kommentarer
rebbex

är det inte bättre att känna sin kropp än att riskera en skada när man ändå inte har något behov av dom.
En bra grej kan ju vara under semestern. Humör stabiliserande smärt lindrande finns ju en uppsjö av inte att rekommendera utom vid behov.
Sen att du får vara vilken läggning du vill det skiter det är ditt problem men du ska ju också ha rätt att byta om du inte är nöjd! Sen får man kalla oss andra vad man vill det är bara konstatera det finns inte jobb åt alla och sämre kommer det bli sen finns det en stor grupp forsknings objekt osv eller som gör annat i livet! Men jag kan vissa upp hur råttorna ser ut idag om du vill!
Ett visst välfärds system gynnar tillväxten och behövs för att hjulen ska snurra så det finns pengar att finanserna sexualupplysare osv ju mindre marknad desto mer får dom rika betala alltså en enda lösning för rika ska bli rikare fler jobb fler människor! Man måste alltså ha båda delarna.

Rebbex

Men en grund regel med mediciner är att dom gör dig inte frisk ska användas endast vid behov. Tas fram för att ge botande effekt men även beroende effekt du blir inte frisk utan läkemedelstillverkaren vill sälja mer ett tydligt exempel är nässprayen du kan lika bra ta en begagnad och fylla med koksalt lösning.