då undrar ni som mest

En vacker dag skulle jag vilja ha statistik på när flest frågor trillar in till sex-spalten i Veckorevyn. Det vore intressanta att veta om det finns någon tanke med just vissa klockslag, dagar eller så. Det jag kan se mönster i nu är att frågorna kommer antingen fredag/lördag eftermiddag-kväll eller mitt i natten om vardagarna. 
- frågor som rör skolarbeten och intervjuer kommer främst på måndag-tisdag förmiddag. 
 
Jag kan bara spekulera, men de där frågorna mitt i natten om vardagarna, borde gå att knyta samman med att en ligger och tänker på personen, kanske onanerar, kanske gråter. Och tankarna bara snurrar runt och går inte att hindra. För är det inte om natten som alla tankar kommer fram, det är väl då en har tiden till att fundera över sitt liv och hur en egentligen vill ha det? När stressen från skolan/plugget släppt och tanken är att en ska få vila - BANG - då kommer alla tusen tankar om det som sker i livet, vad en är nöjd med, vad en vill förändra och hur en ska våga ta steget. 
 
Fredag/lördag-kvälls-frågorna kanske går till på samma vis? Kanske ibland med hjälp av alkohol, vad vet jag. Förutom att alkoholen kan ha den där inverkan på oss som gör att vi får för oss att vi är modigare än vi tror - och så vågar en säga, tänka, tycka och fråga allt det där en aldrig gör annars. 
 
Oavsett vilken tid på dygnet ni skickar, så är det fantastiskt. Jag har världens bästa jobb! Ni skickar era frågor, funderingar osv till sex@veckorevyn.com