sexualupplysare och bokälskare

sprid kärlek för fan

Publicerad 2013-02-14 07:55:32 i Sex osv., kärlek,

 
Alla hjärtans dag, lika älskad som hatad är denna dag. Jag ser den dels som en kommersiell materialistisk dag - men också en liten påminnelse om att vi är här för att bry oss om varandra, njuta och ha det fint. 
 
Skicka ett sms till någon du tycker om, ragga på hen du spanat in ett tag, hångla!, skratta högt och länge, slå rekord i orgasmer - med eller utan sällskap är enligt eget val, ba kör. Ligg - har du partner så kanske det är givet? Om inte, ragga upp någon ny och utveckla dina förmågor och kunskaper.
 
Det borde finnas njutningens dag, där alla bara njöt, låg, skrattade och hade det himla fint. Fram tills att den dagen lanseras får vi väl baka in det idag under alla <3´s dag? 
 
 
 
 
ps. det är så himla mycket som är kul med denna bild, men det är också den enda bild där jag format händerna som ett hjärta. Så håll till godo. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela