sexualupplysare och bokälskare

vildmarken skapades för män

Publicerad 2013-02-08 12:44:30 i feminism, genus osv.,

 
 
Detta är min gåva till er denna fantastiska fredag. Klicka på play och jag lovar att du kommer bli en bättre människa. 
 
För att sammanfatta lite snabbt: det är ett företag i staterna som tar ut en sjukt stor summa pengar, låter ett gäng män vara män - i vildmarken. De får åka motorcykel, hänga, umgås, laga mat tillsammans, samarbeta - och vara män. De får uppleva sitt livs äventyr under 82 timmar. De får inte ens ha sina mobiler på, för de ska vara närvarande - med varandra. Det är magiskt. 
 
hen som pratar är magisk, soundtracket är magiskt, deras resa är magisk. 
 
 
 
jag vill också vara man och åka på ett äventyr, connecta med andra män och ba "göra saker som känns rätt", berätta bra historier och röka cigarr. Och kanske främst - känna den där känslan av samhörighet i maskuliniteten, när samhället är så hårt mot just män, att få känna den där känslan av att inte vara ensam, utan att vara del av ett "team". Dela "stories of manhood." Magiskt.

Kommentarer

Postat av: Naddi

Publicerad 2013-02-08 21:50:30

Haha, alltså.. Jag får en känsla av ironi från din sida? :P

Postat av: Caro Wikbro Carlén

Publicerad 2013-02-09 09:49:22

Haha en smula? Eller såhär: jag skulle gärna vara man för ett par dygn för att få uppleva det dom känner, för det verkar magiskt.

Utöver det kan nog denna filmsnutt vara det absolut värsta jag någonsin tittat på! Hahaha stackars män är min andra tanke.

<3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela