sexualupplysare och bokälskare

fjärde tentan på tio dagarp

Publicerad 2013-01-15 21:43:00 i plugg,

 
Detta lilla trötta ansikte visar en som skrivit klart fyra tentor/examinationer på tio dagar och således tickat in 30hp. Jag är glad att jag kommit ur min period som innebar att en sitter i sista sekunden, hetsdricker energidrycker och mufflar i sig choklad, för att sen gråta några gånger i timmen och lämna in tentajäveln tre min i tolv... 
 
Den tiden är förbi. Heja! 
 
Bäst av allt: nu kan jag ägna all min tid åt kriminologin! Och Veckorevyn givetvis. Åh, är så pepp. Denna vår kommer bli magisk. 
 
Nu: göra vegetariska Elvis Presley-muffins inför en lååååång dag på Uni imorrn med Moa. 
 
ps. så märkligt att både tröjan och mössan tillhört andra människor tidigare. Tröjan tror jag ärvde/glömdes kvar av ett ex, det enda fina kvar av det förhållandet... Och mössan hittade jag i en låda på landet. Pappa hade för vana att köpa på sig ett gäng utifall vi skulle komma och jobba eller dylikt. Fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela