sexualupplysare och bokälskare

plugg-pepp

Publicerad 2013-01-04 12:31:13 i böcker, plugg,

 
Jag och Moa ilade omkring igår och införskaffade det allra viktigaste och peppade tillsammans inför vårens kurser. Det blev tema rosa för Kriminologin i kalendern och det ska bli så skönt att fokusera på främst en enda kurs. Kommer fortfarande ha kvar kursen i Kalmar, men resten kommer ske här i Stockholm. 
 
Innan jag kickar igång Krim har jag lite tentor kvar på resten av kurserna:
 
Umeå: Unga, sex och internet - projektplan för att förhindra att unga råkar ut för grooming, sexuellt utnyttjande osv. Mitt fokus blev på virtuella sidor samt inkludera vuxna människor på fler plan i ungas liv. 
 
Trollhättan: Vuxnas sexualitet - tenta som en enbart kan få g på. Kan inte läsa frågorna utan att himla med ögonen pga nivån är så låg. Ger den tre timmar, max fem. 
 
Luleå: Design, genus och estetik - tre uppgifter varav den första innefattade kunskapen om att design måste i vissa lägen följa skapandet av genus för att göra produkten användbar för enbart ett kön. 
 
Kalmar: Sexologi och samlenvad - denna kurs går på halvfart och kommer pågå till juni. Just nu sysslar vi med en filmanalys och ska diskutera anknytningsteorier, förmåga att uppnå sexuell aktivitet beroende på kön, ålder, etnicitet, funktionalitet osv. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela