sexualupplysare och bokälskare

strypa någon under en ejakulation?

Publicerad 2013-01-08 15:57:00 i Sex osv.,

Har börjat se True Blood, och ni som följer serien vet ju att det inte går att sluta när en väl börjat... Och jag kan gott och väl förstå att serien är från femton, och jag sätter min skattkista på att staterna satt femtonårsgräns pga allt liggande och nakna, stönande kroppar, inte pga våldet, blodet och alla scener med slagsmål och svordomar. 
 
Det är säkert mer skadligt att se lite juckande kroppar än en halsåder som slits av...
 
Hur som, ni vet precis i början när Justin ligger med rödhåriga kvinnan. Hon står fastkedjad med armarna högt upp och de är båda stående - och han fäster sina händer runt hennes hals under tiden han tar henne bakifrån - och råkar trycka lite för hårt under tiden han ejakulerar - och han tror att han stryper henne. 
 
Är det möjligt? Är det fysiskt möjligt att dels åstadkomma så pass mycket kraft i armarna under en ejakulation att en klämmer åt någons hals så pass hårt? Och hur får jag reda på om det är möjligt eller inte? 
- känns ju inte direkt något en kontaktar vårdguiden för...
 
Så, någon som är mer kunnig inom detta ämne? Är bara nyfiken om det är fysiskt möjligt att få så mycket kraft - ämnet "faran med strypsex" kan vi ta en annan gång. Maila mig på sex@veckorevyn.com
 
Under tiden: spana in dessa bilder. Är mer förtjust i bild nr två. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela