sexualupplysare och bokälskare

Tabita är tillbaka!

Publicerad 2013-01-16 23:25:10 i feminism, genus osv.,

 
Älskade Mia Skäringer har fått eget program på tv4, och innan är gladare än jag! Hallelujah! Jag älskar Mia så mycket att det ibland kan göra ont i mig, och en av mina absoluta favoriter Tabita har fått en egen roll i även detta program. Älskade Tabita. Mamman som röker inomhus, som drar hem en ny karl varje helg, som har string som sticker upp utanför de tighta byxorna, som ligger för att hon behöver få ligga, som har tre barn med varsin pappa, som skvallrar ohämmat, somnjuter av vab-dagarna, som älskar sina barn otroligt mycket, en vanlig jävla kvinna. 
 
Och jag tänker alltid när jag ser Mia och Klara, hur många kvinnor är det egentligen som känner igen sig i Tabita? Eller som känner att "jag är fan inte värst" eller "visst fan vore det skönt att ligga för min egen skull!" eller "det finns andra mammor som också röker inomhus - utan att vara en kass morsa". osv. Älskade Tabita.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela