sexualupplysare och bokälskare

It’s our house we can love who we want to

Publicerad 2013-07-16 10:27:30 i party-larty,

Kan inte få nog av denna låt. Vill också festa i ett gigantiskt hus, slå sönder en stor pinata och brottas på golvet. Hela videon bara skriker revolt! Orkar inte ens tänka på objektifierade kvinnorkroppar, jag älskar skiten. 
Sekunderna när hen brottas på golvet med personen i lila hår och en nästan kliver på dom, blir lycklig av det? Det känns som att allt spelades in under en kväll när dom pekade finger åt världen, patriarkatet och samhället. Älskar att dom ålar sig mot varandra och jag älskar slutscenen. Älskar nallebjörnarna och älskar att hen har cameltoe i en scen. Kommer nöta den sommaren ut. 
 
- och jag älskar när dom skakar rumpa. Var på en sådan workshop på Pride för två år sen. Jag var sämst i klassen, men det var så sjukt kul. Måste komma på vad det heter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela