kan Bildt, kan fan alla.

Det som händer just nu i Ryssland är för många svårt att förstå. En del kanske rycker på axlarna och tänker att "det där får dom ta och lösa själva", eller "shit vad omoderna dom är där borta! här i Sverige är vi ju moderna och tillåter liksom både giftermål och adoption." osv osv. 
 
Oavsett vad en tänker eller anser - så måste en förstå allvaret. Jag kan själv få en slags obehaglig känsla av att faktiskt inte kunna förstå, det är som att min hjärna blockerar och vägrar ta in att det faktiskt pågår aktiva handlingar, lagliga handlingar - mot hbtq-personer. Människor som älskar personer av samma kön som en själv, blir misshandlade, dödade och aktivt diskriminerade. 
 
Och vi kan inte längre rycka på axlarna och tänka att vi har det bra här. Vi kan inte se bort och tänka att dom är omoderna. Vi kan inte längre förneka det aktiva hatet mot hbtq-personer. Folk blir mördade, torterade, fängslade, misshandlade och diskriminerade. På grund av sin sexuella läggning eller för att den är med och stöttar i kampen. 
 
Jag har inte mycket över till Carl Bildt, men när tom hen skriver en tweet - då har fan en vind blåst och en lampa tänts. HÄR trycker ni, läser några rader, försöker fatta - OCH SKRIVER UNDER. Det måste bli skillnad och du kan och ska vara med och påverka!
 

 
2 kommentarer
rebbe

Att Ryssland inte uppmuntrar homo sexualitet är inget fel! Varför ska man bränna sönder en del av befolkning så att en liten grupp kan utpressa andra! Det förkortar livet och skapar problem med homosexualitet och ger sjukdomar som normalt inte skulle existera! Dessutom demoraliseras befolkningen att bli ännu sämre än den var före! Sverige har inget problem med befolknings överskott och klarar att försörja sin befolkning. alltså finns inget behov att nedgradera ett gäng till sexuell avvikelse!

DennisTuh

Женские швейцарские часы
Женские японские часы
Женские дизайнерские часы
Женские часы разных стран
http://купить-часы.укр/upload/stowlcarousel/7dc1ada023d8d1a01c939bfce5047be9.jpg