sexualupplysare och bokälskare

lilla döden

Publicerad 2013-07-08 20:53:01 i Sex osv.,

Som stjärnfall, som svart för ögonen, som en nysning, som varma vågor som pulserar genom kroppen, som en explosion, som ett fyrverkeri, som något en inte kan få nog av, som något en alltid kunna få, som något en aldrig vill uppleva igen, som något en inte ofta är med om, som ett krav, som en längtan, som något en aldrig varit med om, som att få kissa efter att en hållt sig riktigt riktigt länge, som himlen, som något en måste vara kär för att uppnå, som något en inte kan beskriva, som inget särskilt, som det allra bästa en någonsin varit med om. 
 
- för varje person en frågar, så får en flera svar. Alla beskriver orgasm på olika sätt. Oavsett vilken relation en har till orgasm så borde vi börja använda det franska uttrycket lite oftare: den lilla döden. 
   För visst kan en orgasm ibland kännas som att det svartnar, en ser stjärnor som blixtrar framför ögonen medan varma vågor pulserar genom kroppen innan en slutligen kommer tillbaka till livet som en lite bättre människa. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela