skitungar

Bilden är tagen i slutet av juli 2010, det var min och Dannes första festival som informatörer för Colour of Love. Vi klickade på en kvart som två nervösa nybörjare och hade en bra och peppig festival ihop. 
- jag minns att jag var svinlycklig över att ha träffat en snubbe som ville vara vän med mig. En som jag kunde ha intelligenta samtal med om allt, kunde ligga i en hög av skratt med och som var allmänt fin. En snubbe som ville vara vän utan att komma innanför kläderna på mig. På den tiden var det ovanligt. 
 
- och jag minns också hur alla trodde att vi hade en fling, just för att vi hängde - som flicka och pojke. Hur ironiskt är inte det? Att under en normkritisk säkrare sex-kampanj bli läst som heterosexuell och förälskad för att en skrattar några timmar om dagen med en av motsatt kön? Märkligt. 
 
Så det var på samma gång första gången jag blev vän med en snubbe, som alla i gruppen trodde att vi gjorde mer än åt vildsvinskebab. Och nu i veckan kommer vi båda befinna oss på Putte i Parken, pepp! 
0 kommentarer