sexualupplysare och bokälskare

välkomna hem till mig

Publicerad 2013-07-02 13:56:00 i böcker,

Ernst hade kollat upp en magisk gata i London som främst innehöll bokhandlar. Second hand, murriga källare med böcker från golv till tak men även affärer med nya böcker. Himmelriket för oss tre. Jag hittade något i varje butik och fick med mig denna trave hem.
- temat är som oftast det enorma fältet sexologi. Som flat-klassiker, erotik, hiv, feminism, sex genom historien och vad som setts som normen och vad som straffats, lite porr, genus, kön, en bok av Miller och en bok från 60-talet om "kvinnlig hygien."
 
Jag älskar att det finns så många olika fält och inriktningar inom sexologi och jag vill lära mig mycket om allt! En del böcker får en visserligen ta med en nypa salt, samtidigt som en ibland får plocka av genusglasögonen för att kunna läsa lite snusk utan att ständigt tänka. Recensioner kommer. 

Kommentarer

Postat av: gynther

Publicerad 2013-07-02 16:52:27

Man behöver inte kolla långt i traven innan man inser varför du skulle haft ett annat jobb! :) inte undra på att folk ser er som ganska sjuka individer men välkommen att skåda framtiden! Hoppas Hanna inte snubblar över glorian att vara den som tog bort homo rörelsen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela