sexualupplysare och bokälskare

värt att bli på smällen för!

Publicerad 2013-07-26 10:38:00 i feminism, genus osv.,

 
Jag följer så mycket märkliga konton på insta. För att inspireras, förfäras och fascineras. Just detta konto visar främst upp heteronormen i dess ljuvaste och lättköpta form. Barn utklädd till vuxna som pussas, barn som posar i kläder, bröllopspar och typiska "manliga och kvinnliga" saker. 
- och denna bild har jag fastnat för.
 
Jag är en sucker för Top Model och älskar när dom tvingas ner i badkar för att få fram effektfulla bilder. Det är kallt, det är slemmigt, vissa kan inte simma och det är alltid någon som gråter över att de måste vara nakna, ha på sig bikini eller visa sig i för lite kläder. 
 
Så detta är väl en blandning av preggos och top model. Någon som vet om detta är vanligt? Bland kommentarerna så verkade det vara det? Och jag är så imponerad. 
- hur långt är en inte beredd att gå för att verkligen minnas sin graviditet? För det kanske en inte gör om en inte plaskar runt framför ett kamerateam insvept i siden... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela