ligga under mens

En ganska vanlig fråga som kunde trilla in till frågeboxen hos Veckorevyn handlade om sex och mens. Många som har mens kan ibland känna att kåtheten ökar samtidigt som en har mens. En del är det de första dagarna, för en del kan det öka i takt med att blodflödet ökar under veckan, och en del är som kåtast precis när mensen är slut. 
 
- anledningen till att en kan känna sig kåtare under mens kan vara olika. Dels är det ju hormoner som tickar omkring i kroppen. Många blir ju lite långsammare och mysigare under mens, något som kan göra en kåtare och mer sugen på att myshänga med någon. En sak kan vi i alla fall fastställa, det är ju inte för att en vill bli gravid som en blir som kåtast under mensen. Så jag brukar tänka att det är kroppens sätt att visa på att kåthet och barnavling knappast behöver gå hand i hand. 
 

Oavsett om det är ens lustpeak under mens eller inte - så går det absolut att knulla under denna vecka. Om en ligger med någon en inte träffat förut eller inte kan sjukdomsstatus på är kondom alltid bra att använda. Och oavsett om en känner varandra eller inte kan många tycka att kondom kan vara bra vid omslutande sex för att inte få blod på fingrar/dildo/kuk osv.
- att slicka fitta som har mens bli lite mer komplicerat. Men det går ju istället att ha andra sorters sex än just oralsex! Smek andra delar av fittan än just slidöppningen, undersök resten av kroppen och stimulera på andra sätt. Hångla, gnid er mot varandra, stimulera andra delar av kroppen med mun och tunga. Bara fantasin sätter stopp för er!
 
 
Om en vill ha sex i sängen eller på en soffa är det ju bara att lägga en handduk under. Annars kan duschen vara en smidig plats. Bara att skölja bort blod och flytningar under tiden. Dessutom ser det ju oftast ut att vara mer blod än det är. Det är ju inte flera liter blod som pumpar ur fittan under mens, utan några matskedar. Men för att skydda tyger och möbler, använd handdukar. 
 
Det är inte farligt att ha sex under mens, många kan tvärtom tycka att blodet ger ett härligt och annorlunda glid än exempelvis lubrikation eller glidmedel. 
#1 - gynther

Men går man genus är ju det där inget problem när dom regnbågat färdigt varandra så går dom på resten av folket! Tänk om inte genus fans då hade man sluppit Ulla har en rumpa sången varje kväll! Men vi drar den igen Ulla har en rumpa. Tänk va bra Becky placerat sina flodhästar!
Din Gynther i teknik världen!