sexualupplysare och bokälskare

min kärlek till menskopp!

Publicerad 2013-06-29 08:48:00 i Sex osv.,

Tycker du också att tamponger och bindor är svindyrt, kladdigt, jobbigt, och irriterande? Hatar du den där känslan av att gå omkring en halvdag med torr tampong för att mensen snart är slut men att en inte direkt har något klockslag för sista dropparna blod? 
 
Då är menskoppen det bättre alternativet. Det är enkelt, smidigt, snällt mot plånkan och bra för miljön. När en väl fått in rätta knepet så kommer du, precis som jag, på gränsen till längta efter nästa mens. Just för att menskoppen är så bra mot kroppen!
 
 
Den fångar upp allt blod, flytningar och slem - men utan att irritera och torka ut slemhinnorna! För det kan ju tampongerna göra, i och med att dom suger åt sig alla vätskor i fittan. Blod, slem, flytningar, lubrikation och all typ av fukt sugs upp i tampongen. 
- till skillnad från menskoppen som fångar upp det som sipprar ut. Men slidan fortsätter vara fuktig och slemhinnorna blir inte irriterade. Hurra!
 
Så här kan menskoppar se ut. Här i himla många fina färger. Kostar mellan 100-200, och du kan ha den länge länge. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela