sexualupplysare och bokälskare

don´t look back in anger.

Publicerad 2013-03-19 08:25:46 i Veckorevyn,

Jag vet inte hur det blev så att just den låten blev min deadline-låt. Det måste ha varit i november, hela livet var stökigt efter pappas död och jag var samtidigt överlycklig över mitt nya jobb. Och jag måste ha saknat Ellen. Våra sommarnätter som enligt utopin skulle innehålla öl, dans i sofforna, häng vid dj-bås och discohångel. Den låten påminde mig om allt detta. 
 
 
Igår läste jag igenom frågorna och mina svar för kanske trettionde gången, tryckte på play och grät. En era är över. Och visst känns låten ganska lämplig ändå?
 
 
Och så är det ju den där lilla delen av mig, likt en korkad cocker spaniel, som inte kan se detta som slutet. Som snarare ser fram emot nästa utmaning och peppar inför kommande uppdrag. Om jag någon gång skriver en självhjälpsbok kommer den heta "finn din inre korkade cocker spaniel", kommer sälja i säkert 7 ex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela