colour of love

Och när vi ändå pratar om festivaler och kampanjer - Colour of Love har en fast plats i mitt hjärta och jag har varit aktiv sedan 2010. Första året var jag på fyra festivaler och kampanjade, året efter blev jag samordnare. 
 
Colour of Love är en säkrare sex-kampanj som innebär att informatörer i uppsökande möten pratar och upplyser om säkrare sex. Det är fakta, lekar och kunskap i en fantastisk mix! Fittan, kuken och analens anatomi, säkrare sex-praktiker, kondomkunskap med tränis och olika scenarier som kidsen får vara med och resonera kring. 
 
 
 
Jag har kommit på att jag egentligen inte är en festivalmänniska, utan det jag gillar mest med COL är att hålla utbildningar och peppa mina informatörer innan de ska ut på fält. Proppa dom fulla med socker och information innan dom sticker ut och snackare med andra kids. Bästa sortens arbete.
 
 
Gillar du att snacka sex med unga och vill du också bli informatör för världens bästa kampanj? Här finns en lista på kommande utbildningar nu i vår. Jag kommer ha hand om den som är 17 juni i Karlstad, pepp! 
0 kommentarer