sexualupplysare och bokälskare

colour of love

Publicerad 2013-05-24 11:35:00 i Sex osv.,

Och när vi ändå pratar om festivaler och kampanjer - Colour of Love har en fast plats i mitt hjärta och jag har varit aktiv sedan 2010. Första året var jag på fyra festivaler och kampanjade, året efter blev jag samordnare. 
 
Colour of Love är en säkrare sex-kampanj som innebär att informatörer i uppsökande möten pratar och upplyser om säkrare sex. Det är fakta, lekar och kunskap i en fantastisk mix! Fittan, kuken och analens anatomi, säkrare sex-praktiker, kondomkunskap med tränis och olika scenarier som kidsen får vara med och resonera kring. 
 
 
 
Jag har kommit på att jag egentligen inte är en festivalmänniska, utan det jag gillar mest med COL är att hålla utbildningar och peppa mina informatörer innan de ska ut på fält. Proppa dom fulla med socker och information innan dom sticker ut och snackare med andra kids. Bästa sortens arbete.
 
 
Gillar du att snacka sex med unga och vill du också bli informatör för världens bästa kampanj? Här finns en lista på kommande utbildningar nu i vår. Jag kommer ha hand om den som är 17 juni i Karlstad, pepp! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela