gapa stort!

I min roll som sexualupplysare, föreläsare, sexolog osv. så handlar det enligt mig mycket om att jag ska våga och vilja vara öppen för mycket. Givetvis har jag mina personliga gränser, men i min yrkesroll vill jag gå in med ett öppet perspektiv. Vill kunna plocka av mig genusglasögonen ibland, tänka bort feminismen och det normkritiska för en stund för att kunna iakta, lära mig, undersöka och utvecklas. För mig måste det fungera på detta vis. Sen kan jag visserligen reagera, bli arg, äcklad, inte förstå eller gå vidare. Men i grunden vill jag utforska och ständigt lära mig nytt.
 
 
Så när jag exempelvis ser denna sexleksak för kukpersoner är det väldigt mycket som poppar upp:
 
1) Jag inte låta bli att tänka på hur det skulle bli om munnen även kunde låta; stöna, sucka, fnissa, be om mer osv. - Det vore kanske upphetsande enligt några? 
 
2) Detta är väl motsvarigheten till hudfärgade dildos med ådror, välformat ollon och hudliknande material för att bli så pass verklighetstrogen som möjligt. 
 
3) Slutligen kan jag inte låta bli att tycka att det är lite sorgligt. Den är ju så ohyggligt ful! Med locket på resulterar det i att den ser ut som en ficklampa. En sak att gömma och som på ett kick döljer att det är en sexleksak. Och sånt tycker jag är lite sorgligt. Det blir som att dölja ett behov av lust och viljan att bli tillfredsställd. 
- och ytterligare en grej att den är så ful: hur kul kan det vara att knulla en ficklampa? 
 
Hur mycket tänker en egentligen på utseendet när en köper en sexleksak? Går en på egenskaperna? Antalet nivåer på vibrationerna? Lätt att tvätta? Lätt att gömma? Priset? Möjligheten att dela med någon annan? Hur och vad är det en tänker på innan ett köp, det skulle jag vilja veta.