jetlag och glögg

 
Klockan 04.40 var klockan 10.40 thailändsk tid - och jag har varit vaken sedan dess. Packat upp allt, lyssnat ikapp lite podcasts, onanerat till dålig porr, läst ikapp alla bloggar, gått igenom all post och fått något hum inför kommande vecka. Ni vet allt sånt som en gör när en varit borta från verkligheten i femton dagar.
 
Resan har varit bra, riktigt bra. Jag har läst 12 böcker, yogat några gånger i veckan, somnat i solen, hängt med mamma, skrivit två tentor, vilat, sovit och njutit av att inte veta vilken dag det är. Och ätit fantastisk mat! Jisses. 
- men kanske det viktigaste som jag insett efter att ha gråtit tre dagar i rad över en tenta och haft grav identitetskris, är att det kanske inte går som en tänkt sig eller de planer en spikat kanske inte blir till verklighet. Men det blir bra ändå. Jag är bra ändå. 
 
 
- och oavsett hur det går med tentan som ska vara inne innan kl 09.00 på tisdag morgon, så är jag iaf jävligt brun. Och det är ju alltid en tröst. 
 
ps. och för er som läser Damernas värld (?) så är min idol Katarina Wennstam deras krönikör, och skrev i senaste numret om kvinnorollen. Att hur en kan vara bäst på allting - men inte samtidigt. Vill tatuera in det. 
1 kommentar
Emelie

Du är så brun att jag var tvungen att höja skärmstyrkan för att se dig!