möööte

Han hade en stor respekt för att gå på möte. Det var något som var värt att poängtera och gärna med flera Ö för att intyga hur viktigt just hans möte var. Sen om det kanske rörde att han skulle få ett nytt kvarter att skotta snö inom i december, köpa nya vinterkängor eller ta årets första semla eller glass - det var mindre relevant. Möten skulle en ta till vara på och gärna poängtera för andra. 
 
 
Och jag har nog ärvt just den egenskapen! Jag älskar att skriva in och färglägga i min kalender när det vankas möte. Och jag vill gärna berätta för andra om mina möten, vad som gicks igenom och vad som blir nästa steg. 
- dagen till ära har jag haft möte med RFSU Stockholm och vi har tillsammans med några personer planerat vinterns och vårens utbildning för FLT, där jag kommer att vara en av handledarna. Vi gick igenom vårt upplägg, fritidspersonalen berättade om sina tankar och tillsammans gjorde vi upp om datum. Och dom var peppade, riktigt peppade på att få kicka igång - och första mötet är inte förrän i mitten av februari. Älskar att träffa människor som är peppade flera månader i förväg, precis som jag. 
 
 
 
ps. Och jag märker hur jag mer och mer kommer in i rollen som en person som trivs i att prata, visa min kunskap och föra talan för saker jag verkligen tror på. Nog för att jag alltid tyckt om att prata, men att bli en sådan som tar för mig vid möten och strävar efter bra samarbeten i min yrkesroll. Det ser jag som ett viktigt och häftigt steg i min utveckling. 
FLT rfsu
0 kommentarer