sexualupplysare och bokälskare

att rengöra sexleksaker

Publicerad 2013-10-07 10:12:00 i Sex osv.,

Precis som med de mesta saker här i världen, så måste även sexleksaker rengöras mellan varven. Det finns olika anledningar till varför en ska göra det:
 
- om du har sex med någon annan och ni delar sexleksak kan det vara bra att rengöra innan ni växlar mellan er. Detta gäller ju för er som skippar kondom. Använder ni kondom är det ju bara att byta kondom.
 
- om ni är flera som har sex - rengör mellan byten av hål. Antingen mellan personer, eller om ni växlar mellan analöppning till fittan. Använder ni kondom - byt mellan ni byter person/kroppsöppning.
 
- när du/ni sexat klart. Dels för att det kommit diverse vätskor på leksaken, och dels för att leksaken ska vara ren och fräsch till nästa gång. Annars kan det fastna damm och smuts på produkten, som en inte vill ha på sin sexleksak. 
 
Det går snabbt, produkten kommer vara fräsch och ren, samtidigt som du slipper tänka på att överföra bakterier till någon du har sex med. En rengöring ger ju inte lika fullgott skydd som kondom om du är med någon du inte haft sex med tidigare. Men är du med en partner eller någon du brukar ligga med, kan det vara bra att ha rengöringen nära till hands. 
 
Jag testade denna i helgen,  och den var riktigt bra. Enkel att använda, smidig och det gick fort. 
 
ps. rengöringsmedlet kommer från Oliver och Eva och går att köpa här! 

Kommentarer

Postat av: Peter

Publicerad 2013-10-07 21:12:00

Hej!
Intressant blogg! Har inte sett den innan. Blir att bokmärka.

Letade precis efter rengörare. Hittade denna http://www.loveforpassion.se/produkt/LELO/Antibakteriell%20Reng%F6ring%20-%2060%20ml
Är det samma som den du testade?
I så fall? Är det värt det? 75 kr + frakt jämfört med tvål och vatten?

Postat av: Caro

Publicerad 2013-10-07 21:40:16

Hej Peter!
Tack för berömmet.

Ja precis, det är samma produkt. Men jag skulle rekommendera dig att köpa den hos Oliver & Eva. Dom tar inte ut några fraktkostnader, så det blir billigare för dig att köpa den där. Här har du adressen. http://www.oliverocheva.se/produkt/lelo-antibakteriellt-rengoringsmedel-60-ml/

Och ja, det är bättre med ett riktigt rengöringsmedel än enbart tvål och vatten. Med denna produkt kan du vara säker på att alla bakterier och dylikt tas bort.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela