sexualupplysare och bokälskare

botemedel mot höstdepression

Publicerad 2013-10-01 22:13:00 i Sex osv.,

Ska vi klubba detta som bästa sortens botemedel mot årets höstdepression? Daniel Radcliffe kommer med ny film - där hen spelar homosexuell! Och det kommer att förekomma sexscener! Och Radcliffe själv beskriver scenen som vacker. Ja jag vet inte vad ni känner, men i mitt bröst surrar humlorna.
- det finns något lite extra vackert och peppigt över att ens mest älskade skådespelare gestaltar homosexualitet i vad som förväntas bli en succé. Hen går från att vara Harry till homosexuell författare - detta är magiskt på alla sätt och vis! 
 
 
 
ps. Och ja, vi behöver fortfarande se homosexualitet på film. Och vi behöver läsa om det. Och se det i reklamfilmer för cornflakes osv. All form av gestaltning av HBTQ-personer behövs i film, dikter, litteratur, debatter, diskussioner, reklam och i alla sorters sammanhang. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela