sexualupplysare och bokälskare

bra eller anus

Publicerad 2013-10-11 13:47:37 i min vardag,

Från att ha ett riktigt jävla vidrigt dygn där en somnar gråtandes för att ens pappa är död, vaknar av mardrömmar, hastar iväg till ett semi där en kläcker ur sig något dumt, inser att en glömt att hämta saker till ett uppdrag, phuckar upp hela schemat, missar tid med sin tjej, joggar runt i hans kvarter och känner saknaden riva sönder ens själ. 
   Till att komma hem till sin tjej, böla över att livet är värdelöst, höra hur hon löser alla ens problem, att det är ok att känna sig svag, hur hon löser grej efter grej, bli serverad fairtrade-lyx-glass och en inser att livet kanske inte alltid är värdelöst. 
 
Och om några timmar ska jag iväg på samordnarhelg med Colour of Love. Det kommer bli fint att hänga några dygn med vänner från hela landet, växla mellan diskussioner om hiv och säkrare sex, till att fika fyra gånger om dagen samt flamsa med slicklappar och förlora i singstar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela