sexualupplysare och bokälskare

hångla på allmän plats

Publicerad 2013-10-03 19:32:19 i Sex osv., kärlek,

Har ägnat dagen åt bland annat hångel på allmän plats. På tuben, på båten, på gator och torg. Överallt där jag och E varit, har vi hånglat. Hållit hand, kyssts, kramats, hånglat, smekt varandra över kinden och rent allmänt varit fysiska på offentlig plats. 

Vissa har tittat, andra har sett glada ut, en skolklass kommenterade att vi var lesbiska och en tant höll på att gå in i oss. Ribbing har säkert en och annan sak att kommentera - men vem fan kan bry sig om vett och etikett när en firar två månader med sin kärlek? 

Det är dagar som dessa som jag inte ens tänker på att vi är normbrytare. Att vi skulle kunna få spö för att vi är två kvinnor eller att folk tror att dom har rätten att ha en åsikt om vår kärlek. I dag har våra fniss, hennes leende, hur bra våra händer matchar och vår kärlek varit i fokus. Och då tappar allt annat sin betydelse. 


Kommentarer

Postat av: Rebbex

Publicerad 2013-10-03 21:12:05

Nä så söta lesbiska porren som är den bästa!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela