sexualupplysare och bokälskare

pirret

Publicerad 2013-10-24 11:09:19 i kärlek,

Om en kvart är jag framme. Och jag får anstränga mig för att inte skrika rakt ut. En kvart - sen är jag hos min kärlek igen. Och jag kan inte få nog av pirret. Fjärilarna i magen, sockerdrickan i blodet och den där lätta känslan i hjärtat. Det är nästan så att jag tycker att det är värt att ha distansförhållande för att få uppnå detta pirr varje gång vi ses på nytt. Men bara nästan. 

Och det är som att jag blir påmind om att det var länge sen jag var med om denna typ av känslor. Som att det för första gången på länge, verkligen är på riktigt. 

Och hur det varit värt alla år som bestått av självvalt singelliv bestående av långa nätter, sena festkvällar, dåliga hångel, kvart-i-tre-ragg, ons i perioder och taffliga försök till förälskelser och krispiga dejter. Så värt allt detta - nu när jag hittat den rätta.
Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela