sexualupplysare och bokälskare

så får du henne att njuta

Publicerad 2013-10-27 20:54:20 i Sex osv.,

Här kommer mitt senaste tillskott till mänskligheten osv. På tåget ner till Karlstad blev jag intervjuad av MSN Lifestyle på temat "så får du henne att njuta". Det om något är ett ämne en aldrig kan tröttna på eller bli fullärd inom. Fast det gäller ju oavsett kön som en vill få att njuta. Med tanke på att njutning är en såndär sak som varierar från till person till person samt beror på faktorer som situation, humör, kemi, tid, rum osv - så kan en hela tiden lära sig mer och mer. 
 
Här hittar ni mina tankar, tips och åsikter om nio olika påståenden. Och med tanke på att alla mina tips kommer med bilder på heteronormativa par - så bjuckar jag på en bild på mig och min tjej. Lämpligt med tanke på att det är den tjej jag får att njuta. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela