sexualupplysare och bokälskare

vårens kurser

Publicerad 2013-10-15 18:02:24 i Sex osv., plugg,

Det finns så otroligt mycket kurser och program att välja - förstår inte hur jag ska kunna sluta plugga? Det finns ju så mycket jag vill läsa. 

Lyckades få ihop detta till våren iaf. Som det ser ut nu tar jag min första kandidatexamen till sommaren. Pepp-bubbel-fika sker hos mig den 11/12!


Kommentarer

Postat av: rebbex

Publicerad 2013-10-15 19:44:34

Jag förstår inte genus personernas slapphet mot rika överklass att hålla regler och speciellt kvinnor i överklass feministisk klass att följa samma världs norm som andra kommer man närmare en socialförvaltar genus så brukar terrängen bli alltmer smutsig soppar man inte utan för sin dörr gäller inte normer i dessa sektorer? Spännande det där med genus och glansiga fester och små överklass damer som byter läggning för vem mins inte dom gamla fina pojkflickas gänget runt torsken. som blivit söta små damer med dam känsla. Fast en HEN kan ju ha stora problem med advokat karriären om den krockat med hens stora personlighets klyvning!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela