buttplugg för nybörjare!

Nu finns min fjärde text upp hos Oliver & Eva! Denna gång skriver jag om sexleksaken buttplugg. Alla texter är för nybörjare - så oavsett hur mycket eller lite du kan om ämnet, kommer du hitta något som faller dig i smaken. Och förhoppningsvis lär du dig något nytt, som senare kan leda till ytterligare njutning och sexuella äventyr!
 
I texten buttplugg för nybörjare tar jag upp lite om vad det är för en leksak, vad den kan användas till (något som många fattar med tanke på namnet!), hur du kan använda den antingen på dig själv eller på någon annan - och alla fantastiska fördelar och njutningsmöjligheter som en buttplugg kan tillföra ditt sexliv. Dessutom får du även lära dig hur du använder den som bäst med vilket sorts glidmedel - och givetvis en genomgång av en hel drös med olika analleksaker. 
- så även om du hängt med dessa leksaker i år kommer du kunna hitta en ny favorit. Och du som aldrig ens testat eller tänkt tanken, läs texten och kanske kommer du att tänka om!
 
 
 
Här hittar ni mina andra texter om nybörjartips! Är det någon sexleksak du är sugen på att testa på, men som du inte riktigt vet hur den fungerar? Eller någon leksak du bara vill lära dig mer om och kanske tillföra i ditt eget sexliv? Maila gärna in tips på vad du vill läsa mer om till carowikbrocarlen@gmail.com