sexualupplysare och bokälskare

den ena handen vet vad den andra gör

Publicerad 2013-09-12 20:57:30 i åsikter,

Vi såg Tillsammans härom kvällen, och jag blev åter igen påmind om hur jävla peppad jag är inför valet 2014. Det är knappast en hemlighet gällande vilken färg jag håller för. Men sammanfattningsvis  - en röstar ju med hjärtat som sitter till vänster. 
 
Men innan valet 2014 kickar igång är det ju dags för kyrkovalet! Jag är själv inte medlem i svenska kyrkan längre och får därmed inte rösta. Men alla ni som är medlemmar har fått hem en röstningsblankett som sägs vara i chockrosa. Titta igenom papprena, hitta din vallokal och skriv upp datumet i kalendern. Ägna en timme eller två åt att läsa på vad de olika personerna och partierna vill. 
- att ha rösträtt är ingen självklarhet - men det är din jävla skyldighet att rösta.
 

Kanske röstar du på samma sak i kyrkovalet som i det andra valet, eller i Kalle Anka-partiet. Eller något helt partioberoende. Rösta på vad du vill - men en utebliven röst, är som att hjälpa SD till makten. Ju fler som struntar i att rösta - desto större makt kan SD få. Det behövs egentligen ingen större motivering än så. 
 
Gör din medborgerliga plikt och rösta.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela