en som följer den manliga blicken

Jag förstår inte varför hela världen rasar över denna video. Hen är avklädd, ibland iklädd enbart ett linne och ett par trosor samt ett par kängor. Ibland är hen enbart klädd i kängor. Inget kön eller bröstvårtor visas men det blir tydliggjort att hen är helt naken. 
Hen slickar på ett verktyg som absolut kan liknas vid en fallossymbol - javisst. Och hen slickar även på kedjan, så att tatueringen DAD även syns i bild. 
Och hen sitter på en gigantisk stålkula som krossar väggar. Hen slår med sina händer och med släggan för att krossa ännu mer väggar. 
 
För att hennes egna väggar kan ingen slå ned. 
 
Och jag fattar inte hysterin - hen gör enbart exakt det som hela samhället handlar om, men saken är att i detta fall är det hen som valt att strippa själv. Hen har klätt av sig och hoppat på en järnkula. För att retas, för att jävlas med sin farsa, för att provocera och för att väcka uppmärksamhet. 
- världen rasar när hen enbart gör det samhället gör dagligen: objektifierar och sexualiserar kvinnokroppen. 
 
Hen använder sig själv som ett verktyg, leker med normer och krossar murar. Och hen har hoppat in i den manliga blicken och skapar sitt kön om och om igen. Men som en normbrytare, som en kvinna som valt att klä av sig kläderna, som jävlas och som förmodligen har enormt kul. Skulle jag vara i henoms skor skulle jag med all säkerhet göra exakt detsamma. 
- för det är ju när en kvinna tar makten över sin egen kropp, och kanske återskapar samma mönster som vanligtvis görs av andra kön, det är då världen vänds upp och ner. Fastän hen enbart bara skapar samma kön som världen gör åt henom.