sexualupplysare och bokälskare

happy klamydiadag!

Publicerad 2013-09-09 11:14:15 i Sex osv.,

Hurra! Äntligen är den här! KLAMYDIADAGEN!
 
En fantastisk dag som är till för att uppmärksamma denna vanliga könssjukdom. För att sprida information samt för att uppmuntra människor till att testa sig. Tänk om alla könssjukdomar skulle ha varsin dag, där människor fick lära sig mer, skrämselpropagandan förbjöds och där bra diskussioner fick äga rum. Att skolorna runt om i landet kammade till sig, pratade om faktabaserad kunskap och skippade allt som har med fördomar och förutfattade meningar. Att en helt enkelt pratade om fakta, spred kunskap och berättade mer om testning och vad det är bra för. Ska vi köra på det idag? Ja!
 
Här kan ni hitta väldigt mycket bra information. - det är visserligen korrekt fakta, men jag gillar inte att de bara visar upp en kuk, samt deras bildspråk. Men utöver det är all information sann. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela