sexualupplysare och bokälskare

snövit är tillbaka

Publicerad 2013-09-22 08:33:20 i Sex osv.,

Tror jag kan ha glömt bort tiden igår, men mitt hår har i alla fall förvandlats från hippie-blekt till Snövits avkomma. Då kan en ju inte göra annat än att rota fram ett gammalt sidenband och göra en rosett. Och detta kan ha varit första gången på länge som jag inte färgade håret pga kris. Älskar människor som ändrar något så enkelt som en hårfärg/frisyr när livet inte vill samarbeta. 
 
Om en liten stund ska jag iväg för en heldagsutbildning tillsammans med RFSL Ungdom. Sen något år tillbaka är jag nämligen Workshopledare i normkritik och säkrare sex. I dag är det dags för fortbildning inom ämnet: Gränser - om sex, gränser, alkohol och ersättning.
 
Med detta upplägg är en mycket ute på fritidsgårdar på kvällar och pratar med unga i blandade åldrar. Detta innebär ju att våra föredrag är frivilligt för kidsen, och inte något de sitter med på för att det är lektionstid. Resultatet blir annorlunda och en kan få till riktigt bra samtal om kidsen vill. Förutom fritidsgårdar är vi även ute och håller workshops för olika undergrupper till RFSL, medlemsträffar och Pride runt om i landet. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela