stoppa denna grupp!

Blev väckt imorrse att av E visade upp denna grupp som finns på facebook. 

1,000,000 Supporting Traditional Marriage

 
Detta är en homofobisk grupp som anser att det enda riktiga äktenskapet ska ske mellan en kvinna och en man. Dom hänvisar till bibeln och kyrkan, och har tolkat de olika religiösa texterna som homofobiska och heterosexistiska. Som det enda alternativet. Att det finns inget annat sätt att leva än med det motsatta könet. Gruppen är homofobisk, hatisk, fientlig, heteronormativ och fruktansvärt trångsynt. 
 
- gällande just religiösa texter går det ju att tolka på väldigt många olika sätt. En del väljer att tolka religiösa texter som hatiska och homofobiska, andra väljer att inte göra det. Andra ser bara kärleksbudskap som ett genomgående tema. 
 
 
En får absolut vara religiös och absolut att de finns de som anser att det bibeln skriver är sanning coh det enda rätta. Jag kan inte säga mot religion eftersom jag inte är troende, men det finns alltid flera sätt att tolka religiösa texter. 
Och en kan absolut tycka att ett äktenskap mellan en kvinna och en man är det absoluta målet och det mest åtråvärda. Det en som individ ska uppleva och en ska åstadkomma under sin livstid. - det är just dessa åsikter som heteronormen dagligen indoktrinerar människor att tänka och tycka.
 
Men det innebär inte att en har rätten att tycka att homosexuella människor inte har samma rättigheter som heterosexuella människor. Det innebär inte att en har rätten att använda bibeln som sitt verktyg för att sprida hatiska kommentarer och homofobisk propaganda. Det innebär inte att en människa har mer värde än en annan människa beroende på vem en älskar, blir kär i eller känner sexualla attraktion till. 
 
Det innebär inte att en har rätten att skilja på kärlek och värdera utefter vem som älskar. All kärlek är vacker kärlek.
 
HÄR trycker ni för att komma till sidan. Tryck på den lilla muttern till höger, där kan du göra en anmälan. 
 
#1 - rebbex

Varför inte aceptera andra har andra åsikter för att ditt jobb som sexolog försvinner? Det kanske är ok att vara tjej och inte våga ta den där nere att slicka. Alla är ju inte så modiga att dom törs göra det på normalt sätt! är det inte bättre dom får hjälp och blir normala? Så dom typ slipper att vara 20 sadister som inte förstår sina känslor utan blir agressiva och måste stoppa sprutan i backen på farbröder. Fast att båda typ vet att det är en sadistisk läggning som spårat ur i lesbiska onanister! För vilken man i Sverige vet inte att psykologerna spelar porrfilm på jobbet och ligger bland stelbenta saker i källan och juckar på varandra. för vem kan inte vara genus forskare det är ju bara för närmaste högskole dam att sitta och skricka åhh.. bättre kan du typ i grannlägenheten det klarar vilken tjej som helst? och att i morgon kommer hon.. Tänk vilket jobb av Sandberg och riita och dessa ytterligare sinnes sjuka personer!