sexualupplysare och bokälskare

viktig undersökning

Publicerad 2014-04-10 21:20:48 i feminism, genus osv.,

Hallå alla! I morgon stänger denna undersökning. Det är Föreningen Storasyster som håller en anonym undersökning om sexualitet efter sexuellt våld. Känner du igen dig på denna beskrivning:
 
"Detta formulär är till för dig, mellan 15-25 år, som har varit med om sexuella övergrepp/våldtäkter. Formuläret är helt anonymt och du svarar på de frågorna du själv vill svara på.

Svaren du ger behöver inte bara behandla nuet, utan kan även handla om tidigare upplevelser. Exempelvis kan dina svar visa på hur det var för dig första tiden efter övergreppet/våldtäkten." - så vore det en bra sak att fylla i. Föreningen Storesyster hjälper dagligen unga personer som blivit utsatta för sexuellt våld/våldtäkt. Dom erbjuder stöd, utbildar volontärer och arbetar med dessa frågor på många olika plan i samhället. Föreningen är feministisk, politiskt och religiöst obunden. Så jävla fint, vettigt och bra! 

 

Får jag mer tid över i höst är det förmodligen denna förening jag kommer volontära för. Har velat göra det under en längre tid, men har inte hunnit med det än. 

 
#blogg100, dag 39

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela