viktig undersökning

Hallå alla! I morgon stänger denna undersökning. Det är Föreningen Storasyster som håller en anonym undersökning om sexualitet efter sexuellt våld. Känner du igen dig på denna beskrivning:
 
"Detta formulär är till för dig, mellan 15-25 år, som har varit med om sexuella övergrepp/våldtäkter. Formuläret är helt anonymt och du svarar på de frågorna du själv vill svara på.

Svaren du ger behöver inte bara behandla nuet, utan kan även handla om tidigare upplevelser. Exempelvis kan dina svar visa på hur det var för dig första tiden efter övergreppet/våldtäkten." - så vore det en bra sak att fylla i. Föreningen Storesyster hjälper dagligen unga personer som blivit utsatta för sexuellt våld/våldtäkt. Dom erbjuder stöd, utbildar volontärer och arbetar med dessa frågor på många olika plan i samhället. Föreningen är feministisk, politiskt och religiöst obunden. Så jävla fint, vettigt och bra! 

 

Får jag mer tid över i höst är det förmodligen denna förening jag kommer volontära för. Har velat göra det under en längre tid, men har inte hunnit med det än. 

 
#blogg100, dag 39