sexualupplysare och bokälskare

att lära en trött gammal hund

Publicerad 2014-08-10 09:19:06 i Sex osv., plugg,

I natt klockan 00.00 har jag deadline för en tenta i sexologi. Kursen heter sexologi och funktionsnedsättningar och är riktigt spännande och bra. Det var en såndär kurs jag skulle gjort klart i vår tills min hjärna insåg att den inte direkt ville skriva uppsats plus klara av 22,5 hp i sexologi. 
 
Så istället fick jag en chans nu i sommar (älskar lärare som har hjärtat på rätt sida och ger elever andra/tredje och fjärde chanser!) och har deadline nu istället. Och jag har fortfarande inte lärt mig. Gällande uppsatsen gick det ju nästan, men gällande andra kurser - jag kan inte göra saker i god tid. Min spärr gällande deadlines är stenhård och jag hatar det. Istället för att skriva lite då och då och leverera i god tid, sitter jag istället nu och hetsskriver innan jobbet, och har ca en timme efter jobbet på mig att bli klar med uppsatsen. 
 
Nästa kurs jag tar mig an ska jag plugga helt annorlunda till. Eller iaf inte gråta vid tolvslaget. För det vinner ingen på. Förutom att jag någonstans gillar det där härliga stressruset som kommer när en är tillräckligt stressad och peppad på samma gång. Skräckblandad förtjusning osv. 
 
 
Det ämne jag valt att grotta ner mig är aspergers syndrom. Denna diagnos i kombination med kärlek, sexuella kontakter, känslor, stigma och begreppen funktionshinder/funktionsnedsättning. Så jävla spännande.
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela