sexualupplysare och bokälskare

bron <3

Publicerad 2014-08-18 16:35:06 i min vardag,

Om vi bortser från ett litet ynka pass på 6 timmar så hade jag och E en ledig helg. Så behövligt och fint på alla sätt och vis. Vi ägnade timmarna åt att hänga bara vi två. Åt hamburgare på Babas, brottades, hånglade, åt Ben & Jerrys i sängen, minglade runt hemma och såg hela säsong ett av Bron. Detta är vad jag kallar drömhelg. DRÖMHELG! 
 
Och Bron, vilken jävla serie. Jag älskar Saga och allt som har med Saga att göra. Jag som precis läst en hel del om aspergers syndrom föll pladask för Saga. Jag ser serien så långt efter den var aktuell så jag vet inte om det funnits kritik mot Saga som karaktär? Men jag gillar att att aspergers syndrom bakas in och visas upp på olika sätt. Utan att själva serien handlar om just aspergers syndrom. Precis som jag gillar när någons sexualitet som inte är heterosexualitet inte är själva huvudstoryn, utan kanske något som nämns då och då. Hur det normbrytande får ske utan att hela tiden nämnas och uppmärksammas. Sånt tror jag på. 
 


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela