sexualupplysare och bokälskare

ta det lugnt 2.0

Publicerad 2014-08-06 12:09:22 i plugg,

Om några timmar släpps höstens resultat. Kanske kommer jag in på två kurser, kanske kommer jag inte in på någon alls, eller kanske en? Vem vet? Och jag vet inte ens längre om jag vill gå någon kurs i höst? Eller en del av mig vill ju läsa alla tre kurser + uppsatsen. Och en annan del av mig vill bara göra uppsatsen. Alla dessa tusentalsval som en ständigt har. 
 
Och samtidigt som jag vill att mitt mantra ska vara att våga tacka nej och ta det lugnt. Samtidigt vill en del av mig ha hela jävla kakburken samtidigt en ny plåt är i ugnen. 
 
I går gick jag igenom hösten och insåg att jag är uppbokad varje helg från denna helg fram till vecka 43. Det är jobb på PS, bokmässan i Göteborg, COL, RFSU, RFSL Ungdom och olika utbildningar för organisationerna. Det är så många veckor som redan är uppbokade. 
 
Den dagen jag tackar för mig vill jag inte se tillbaka och tänka på hur mycket jag stressat, kämpat och haft ångest över att jag bokat in på mig för mycket. Och jag tänker inte heller göra som de flesta pappor - ångra att en inte tillbringat tillräckligt mycket tid med mina barn. Den känslan måste vara så fruktansvärt vidrig. Men just nu känns dom känslorna jag har inte så jävla mycket sämre. 
 
 
 
Höstens plan: att våga ta det lugnt, nöjesläsa, yoga, hänga med bra människor och kombinera detta med vettiga studier och roliga jobbuppdrag. För att kunna jobba måste en kunna vara ledig. Knappast en nyhet för någon. Och det är knappast en nyhet för någon att det bästa en kan göra är att peka finger åt duktiga flickan. Det finns tid och jag tänker inte längre stressa. Vi har gott om tid. Och vi ska banne mig inte slösa bort livet på att ha ångest och stressa när vi kan ha så jävla mycket roligare! Någon mer som är på? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela