sexualupplysare och bokälskare

istället för telefonkö

Publicerad 2014-12-19 15:24:15 i plugg,

Eftersom jag varit vaken i över tolv timmar och arbetat i ca hundra av dom, så vill jag inte ägna min rast åt att hänga i CSN's telefonkö. Så jag kastar ut frågorna här:

1) hur många gånger kan en tacka nej till en kurs? Finns det någon gräns för det?

2) om jag tackat ja till att ta CSN, men ångrat mig - måste jag höra av mig till CSN då? 

Tack på förhand. Så fortsätter jag kolla på Rederiet så länge. Just nu avsnitt 152. 

Kommentarer

Postat av: Sophia

Publicerad 2014-12-19 19:17:33

1. Maila? Fråga?

2. Maila csn, de brukar vara snabba! Såklart får du ångra dig!

Postat av: Moa

Publicerad 2014-12-22 21:19:28

1) Om du menar att du söker via antagning.se och sedan tackar nej och inte har registrerat dig på kursen så är jag i princip helt säker på att man får tacka nej hur många gånger som helst, det är bara att söka på nytt. Om du däremot registrerat dig på kursen måste du hoppa av inom x antal dagar för att kunna bli antagen igen.

2) Du behöver inte höra av dig till CSN om det inte är så att du de facto skickat in en ansökan via hemsidan/i pappersform. Om du menar att du bockat i rutan när du sökte via antagning.se att "Jag vill ha studiemedel om jag blir antagen på utbildningen" så behöver du inte lyfta ett finger. Tror egentligen inte att du behöver lyfta ett finger förrän du lämnat din studieförsäkran, men för säkerhets skull är det bra att ordna det om det är så att du skickat in själva anmälan. Tror dock att du kan göra detta själv genom att logga in på dina sidor på csn.se, för det går åtminstone att ändra i sin ansökan, så jag skulle tro att det även går att ta bort den.

Du är välkommen att ringa mig i stället för CSN om du behöver hjälp, haha! PUSS!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela