Well you're a real tough cookie with a long history

 
I Thailand var den här låten med under vattengympan <3 Nu blev det istället min avslutande pepp-låt efter att ha blivit klar med alla fakturor. Varför fick en inte lära sig sånt på hemkunskapen? Dagens kids uppmuntras till att bli egna företagare och entreprenörer, men ingen jäkel lär ut hur en ska fixa fakturorna? Efter tre koppar kaffe, två primalskrik och tre långa promenader är jag äntligen klar. Och jag tror att allt stämmer? Hur sjukt vore inte det om jag får ett mail tillbaka där det står"Hej Caro, tack för dina fakturor. Allt är korrekt. Hej påre.". Det vore en dröm. 
 
 
Och på något sätt känns det märkligt att sätta ett pris på det arbete jag utför? Jag är å ena sidan helt för att jag som cis-kvinna ska ta bra betalt och visa på att det jobb jag utför har ett värde. Å andra sidan känns det så futtigt att sätta en prislapp på den kunskap och information som jag och mina kollegor öser över kidsen. Hänger ni med? Sen lättare svenska-passen kickade gång i Stockholm i oktober har vi träffat 40 klasser och ungefär 200 kids. Fattar ni hur många det är? Helt galet. 
 
 
Hur som helst, nu är allt klart och det känns så otroligt skönt. Och märkligt. Hela höstens frilansande och föreläsande finns nu sammanfattat i en hög med papper. Måste bli av med koffeinruset, så jag hinner med ett gympapass innan Håkan-filmen ikväll! <3 <3
0 kommentarer