sexualupplysare och bokälskare

Ellen Page är flata!

Publicerad 2014-02-15 12:05:00 i hbtqi,

Och som att mina känslor inte redan var all over the place - så är hela min feed fylld med denna fantastiska nyhet: Ellen Page är flata! För er som inte får upp en bild av denna magiska person, hen är Juno! Den bästa filmen någonsin och den film jag ser minst en gång om dagen när jag har som mest bebissug.
 
Här kan ni se henoms fantastiska tal. Mitt hjärta svämmar över, helvete vad hen är bra! Lyssna, böla, applådera spontant framför datorn. 
- men, läs för guds skull inte kommentarerna. Folk är förvånade över att hbtqi-personer behöver komma ut? Den diskussionen är lång och den tar vi en annan dag. 
 
 
Låt oss istället fira att en av världens främsta skådisar äntligen pratar om sin icke-heterosexuella identitet! För ja, så länge vi lever i en kass heteronormativ värld behövs förebilder. Svårare än så är det inte. 

Kommentarer

Postat av: emma

Publicerad 2014-02-16 12:20:01

Får jag bara fråga varför du kallar de flesta hen?

Postat av: emma

Publicerad 2014-02-16 12:20:03

Får jag bara fråga varför du kallar de flesta hen?

Postat av: rebbex

Publicerad 2014-02-24 01:00:18

för att hon redan vet vad hen är och sysslar med genusvetenskap och psykologi

Postat av: rebbex

Publicerad 2014-02-24 01:12:21

nja möjligen bi men inte flatta ledsen gumman men i dom kretsarna väljer man. Däremot helt klart en feminist och vissa manliga drag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caro Wikbro Carlén

jag arbetar som sexualupplysare och har huvudfokus hivprevention och säkrare sex. förutom det gillar jag att läsa, feminism, hångla med min donna, mina queens, New York, att äta, vettiga serier, genus, att resa och att diskutera. och det är ungefär det jag bloggar om.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela